Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης
Το βράδυ της Δευτέρας 24 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση και φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης. Η εκδήλωση ακολούθησε τον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης και συμμετείχαν τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων, στελέχη του Γραφείου Νεότητας, μαθητές, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, τη Χορωδία του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης και το Σύνολο Πνευστών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν αρκετοί επισήμοι, μεταξύ των οποίων οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, Γέρων Καισαρείας κ. Θεοφύλακτος, Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, καθώς και επίσκοποι από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Εκκλησία της Ελλάδος. Από την πλευρά του κράτους και των τοπικών αρχών, ήταν παρόντες η *Συντονίστρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου, οι *Βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος και Σπύρος Κουλκουδίνας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Ιωάννης Ντούμος και άλλοι σημαίνοντες φορείς.
Ο οικείος Ιεράρχης, *Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος*, ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την παρουσία τους κατά την έναρξη της εκδήλωσης. Στο τέλος, προχώρησε σε ευχές για καλά Χριστούγεννα σε όλους.















